Bitcoin-prisen stiger til 65.000 amerikanske dollars

Mike Novogratz: Bitcoin-prisen stiger til 65.000 amerikanske dollars

En Twitter-afstemning fra Maisie Williams modtog endda kommentarer fra berømtheder som Elon Musk. Reklamen for bull run fortsætter med at stige.

Bitcoin (BTC) vil ramme $ 65.000 på grund af en kombination af lille udbud og „tonsvis af nye købere“, ifølge den velkendte investor Mike Novogratz.

I en livlig Twitter-diskussion den 17. november fortalte Novogratz, kendt som bitcoin-talsmand Crypto Cash, skuespillerinden Maisie Williams om ikke at vente med at købe kryptovalutaen.

Novogratz på Bitcoin: netværkseffekt er „sat i“

Williams havde offentliggjort en afstemning, der bad Twitter-tilhængere om at fortælle hende, om de skulle investere i BTC eller ej. På tidspunktet for trykningen var meningerne delte: 47 procent af de omkring 750.000 svar var for en investering.

Afstemningen fik hurtigt opmærksomhed, og den vandt også et svar fra fremtrædende Twitter-brugere. Herunder Tesla CEO Elon Musk.

„Jeg købte mere BTC i går aftes til $ 15.800. Det går til $ 20.000 og (dengang) til $ 65.000,“ kommenterede Novogratz.

„Netværkseffekten er begyndt. Jeg ser masser af nye købere, og udbuddet er meget lavt. Dette er en lettere handel (end) til $ 11.000. Så JA, køb.“

Williams afslørede ikke, hvad der pludselig fik hende til at tænke på Bitcoin. Dog bliver Bitcoin lidt mere til stede i medierne igen, da det var i stand til at vinde næsten 50 procent i løbet af måneden. På pressetiden var parret allerede over $ 17.000.

Podcast-vært Stephan Livera, blockstream sikkerhedschef Samson Mow og Barry Silbert, administrerende direktør for investeringsfondens gigant Digital Currency Group, var også i kommentarerne. Silberts pengechef Grayscale har for nylig købt stadig større mængder Bitcoin. Virksomheden har i øjeblikket over 500.000 BTC til en værdi af 8,37 milliarder dollars.

Som Cointelegraph rapporterede, er det bemærkelsesværdigt, at Bitcoins nylige stigning ikke har fået så meget opmærksomhed i medierne.

Mens Bitcoin nu er på niveauer, har det ikke været i stand til at holde i mere end to uger i sin historie, er offentlig spænding ikke så stærk som den var, da den steg til $ 20.000 i 2017.

Bag kulisserne tilføjes imidlertid flere og flere institutioner, der indtil videre ikke har været for. De tror også mere og mere på, at Bitcoin er en vigtig investering. Denne uge forudsagde Citibank endda en Bitcoin-kurs på op til $ 318.000 i december 2021.